Konditerijos enciklopedija. Kepimas, glaistymas, puošimas, smaguriavimas

Konditerijos enciklopedija. Kepimas, glaistymas, puošimas, smaguriavimas
ISBN kodas: 9789955221449
Išleidimo metai: 2007
Puslapių skaičius: 474
Kalba: Lietuvių
Viršelis: Kietas
Išsami, gausi, spalvinga, gundanti... Konditerijos enciklopedija – tikras lobis smaguriams! Vaisių pyragai, šventiniai tortai, sausainiai, pyragėliai su grietinėle, vaisiniai keksai... Šioje knygoje pateikta daugybė receptų smaguriams ir besočiams. * Trylikoje gausiai iliustruotų skyrių – 500 receptų; * Šventiniai ir ypatingieji desertai; * Tradiciniai kepiniai, kuriais pradžiuginsite šeimą, ilgai nevargdami virtuvėje; * Priminimai ir patarimai, kad pyragai visada pavyktų; * Viliojantis asortimentas.
Išsami, gausi, spalvinga, gundanti... Konditerijos enciklopedija – tikras lobis smaguriams! Vaisių pyragai, šventiniai tortai, sausainiai, pyragėliai su grietinėle, vaisiniai keksai... Šioje knygoje p...
Skaityti daugiau...
Knyga parduota
Paspauskite ir gausite pranešimą, kai knyga pasirodys pardavime.

Parduok perskaitytas knygas ir nusipirk naujų!

🌍 Mainyk knygas ir daiktus – aplankyk Mainu.lt ir atrask naujas galimybes!