Indų virtuvė pradedantiesiems. Geriausi receptai ir ruošimo pagrindai

Autorius: Nėra
ISBN kodas:
9783625192022
Išleidimo metai:
2022
Puslapių skaičius:
112
Kalba:
Lietuvių
Viršelis: Kietas
Mes mėgstame indišką maistą! Traškios ankštinės ir kitos daržovės, kartais su žuvimi arba mėsa, kartais vegetariškai, visada švelniai patroškintos ir pagardintos daugybe prieskonių – štai kas indų virtuvę daro tokią nepakartojamą. Troškiniai „Tikka“, kariai ir ryžių patiekalai, kormos ir birjaniai, šviežutėlės duonelės ir paprasti čatniai paruošiami lengvai ir greitai. Įsileisk į namus Indijos virtuvės magiją ir mėgaukis daugiau kaip 50 autentiškų patiekalų: vištiena „Tikka Masala“, pakoromis, vindalu, sriuba „Mulligatawny“ ir daugeliu kitų.
Mes mėgstame indišką maistą! Traškios ankštinės ir kitos daržovės, kartais su žuvimi arba mėsa, kartais vegetariškai, visada švelniai patroškintos ir pagardintos daugybe prieskonių – štai kas indų vir...
Skaityti daugiau...
Knyga parduota
Parduok perskaitytas knygas ir nusipirk naujų!
🌍 Mainyk knygas ir daiktus – aplankyk Mainu.lt ir atrask naujas galimybes!