Duonos ir konditerijos įmonių projektavimo pagrindai

Duonos ir konditerijos įmonių projektavimo pagrindai
ISBN kodas: 9789955259374
Išleidimo metai: 2011
Puslapių skaičius: 96
Kalba: Lietuvių
Viršelis: Minkštas
Mokomoji knyga "Duonos ir konditerijos įmonių projektavimo pagrindai" skirta chemijos inžinerijos studijų krypties studentams, studijuojantiems pagal maisto technologijos ir inžinerijos bakalauro studijų programą. Knygoje "Duonos ir konditerijos įmonių projektavimo pagrindai" pateikiama informacija, taikoma tiek tarptautinėje praktikoje, tiek mūsų šalyje, atliekant duonos kepimo įmonėse technologinius įvairių rūšių kepinių skaičiavimus, taip pat projektuojant pagrindinių ir papildomų žaliavų priėmimo bei paruošimo gamybai, tešlos ir pusgaminių (įmaišų ir raugų), kepimo ruošinių formavimo, kildymo, kepimo, gatavos produkcijos pakavimo ir laikymo skyrius bei parenkant technologinę įrangą. Atskirame skyriuje aptarti konditerijos įmonių projektavimo ypatumai.
Mokomoji knyga "Duonos ir konditerijos įmonių projektavimo pagrindai" skirta chemijos inžinerijos studijų krypties studentams, studijuojantiems pagal maisto technologijos ir inžinerijos bakalauro stud...
Skaityti daugiau...
Knyga parduota
Paspauskite ir gausite pranešimą, kai knyga pasirodys pardavime.
Šios knygos ieško:

Parduok perskaitytas knygas ir nusipirk naujų!

🌍 Mainyk knygas ir daiktus – aplankyk Mainu.lt ir atrask naujas galimybes!