Virtiniai ir įdaryti makaronai

Autorius: Autorių kolektyvas
ISBN kodas:
9789955610687
Išleidimo metai:
2011
Puslapių skaičius:
65
Kalba:
Lietuvių
Viršelis: Kietas
• Išmanus itališkos virtuvės vadovas – daugiau nei 200 įdomių receptų iš įvairių Italijos regionų, nuo Lombardijos iki Sicilijos.
• Populiarūs klasikiniai patiekalai iš makaronų, polentos ir picos, nuostabūs žuvies ir jūros gėrybių patiekalai, gardūs mėsos patiekalai, apetitą keliantys desertai ir nuostabūs kepiniai.
• Paprastos ir aiškios gaminimo instrukcijos ir išsamūs patarimai, kaip pasiekti puikų rezultatą, taip pat aiškinamosios kiekvieno recepto nuotraukos.
• Populiarūs klasikiniai patiekalai iš makaronų, polentos ir picos, nuostabūs žuvies ir jūros gėrybių patiekalai, gardūs mėsos patiekalai, apetitą keliantys desertai ir nuostabūs kepiniai.
• Paprastos ir aiškios gaminimo instrukcijos ir išsamūs patarimai, kaip pasiekti puikų rezultatą, taip pat aiškinamosios kiekvieno recepto nuotraukos.
• Išmanus itališkos virtuvės vadovas – daugiau nei 200 įdomių receptų iš įvairių Italijos regionų, nuo Lombardijos iki Sicilijos.
• Populiarūs klasikiniai patiekalai iš makaronų, polentos ir pi...
Skaityti daugiau...
• Populiarūs klasikiniai patiekalai iš makaronų, polentos ir pi...
Knyga parduota
Parduok perskaitytas knygas ir nusipirk naujų!
🌍 Mainyk knygas ir daiktus – aplankyk Mainu.lt ir atrask naujas galimybes!