Vaisiai, uogos.Valgių paruošimo iš vaisių ir uogų receptai ir konservavimo būdai

Autorius: Rosma
ISBN kodas:
9986001749
Išleidimo metai:
1997
Puslapių skaičius:
349
Kalba:
Lietuvių
Viršelis: Kietas
Vaisiai ir uogos: originalūs patiekalai ir jų konservavimas. Knygoje surinkti patiekalų iš uogų ir vaisių receptai bei nurodyti įvairūs jų perdirbimo ir koncervavimo būdai namų sąlygomis.
Vaisiai ir uogos: originalūs patiekalai ir jų konservavimas. Knygoje surinkti patiekalų iš uogų ir vaisių receptai bei nurodyti įvairūs jų perdirbimo ir koncervavimo būdai namų sąlygomis.
Skaityti daugiau...
Knyga parduota
Parduok perskaitytas knygas ir nusipirk naujų!
🌍 Mainyk knygas ir daiktus – aplankyk Mainu.lt ir atrask naujas galimybes!