Smagurių enciklopedija. Konservavimo gudrybės

Smagurių enciklopedija. Konservavimo gudrybės

Autorius: Vida kaminskienė

ISBN kodas: 9785430057305
Išleidimo metai: 2011
Puslapių skaičius: 204
Kalba: Lietuvių
Viršelis: Kietas
„SMAGURIŲ ENCIKLOPEDIJA. Konservavimo gudrybės“ – tai namų virtuvės gerbėjams ir gurmanams skirtas leidinys, pateikiantis įvairių naminių skanėstų ir atsargų ruošimo receptūras bei gaminimo būdus (~1300 receptų).   Pagrindinės gardumynų temos: • Uogienės, džemai, marmeladai, kompotai, sirupai, sultys ir nektarai; • Naminiai saldainiai, cukruotos uogos, vaisių pastilės ir sūriai, ledai; • Naminė gira, vynas ir trauktinės; • Džiovinti ir šaldyti vaisiai, daržovės, žolelės; • Marinuotos, raugintos, sūdytos daržovės ir grybai; • Naminiai paštetai, vyniotiniai, vytinti ir sūdyti kumpeliai, žuvis; • Padažai, daržovių troškiniai, majonezai, pikantiški aliejai, užkandiniai delikatesai

Ši knyga ką tik parduota
Paspausti mygtuką "Noriu šios knygos", ir gausite pranešimą kai knyga atsiras.

Linkiu naudingai parduoti ir pigiai nusipirkti!