Smagurių enciklopedija. Konservavimo gudrybės

Autorius: Vida kaminskienė
ISBN kodas:
9785430057305
Išleidimo metai:
2011
Puslapių skaičius:
204
Kalba:
Lietuvių
Viršelis: Kietas
„SMAGURIŲ ENCIKLOPEDIJA. Konservavimo gudrybės“ – tai namų virtuvės gerbėjams ir gurmanams skirtas leidinys, pateikiantis įvairių naminių skanėstų ir atsargų ruošimo receptūras bei gaminimo būdus (~1300 receptų). Pagrindinės gardumynų temos: • Uogienės, džemai, marmeladai, kompotai, sirupai, sultys ir nektarai; • Naminiai saldainiai, cukruotos uogos, vaisių pastilės ir sūriai, ledai; • Naminė gira, vynas ir trauktinės; • Džiovinti ir šaldyti vaisiai, daržovės, žolelės; • Marinuotos, raugintos, sūdytos daržovės ir grybai; • Naminiai paštetai, vyniotiniai, vytinti ir sūdyti kumpeliai, žuvis; • Padažai, daržovių troškiniai, majonezai, pikantiški aliejai, užkandiniai delikatesai
Ši knyga ką tik parduota
Paspausti mygtuką "Noriu šios knygos", ir gausite
pranešimą kai knyga atsiras.