Smagurių enciklopedija. Konservavimo gudrybės

Smagurių enciklopedija. Konservavimo gudrybės
ISBN kodas: 9785430057305
Išleidimo metai: 2011
Puslapių skaičius: 204
Kalba: Lietuvių
Viršelis: Kietas
„SMAGURIŲ ENCIKLOPEDIJA. Konservavimo gudrybės“ – tai namų virtuvės gerbėjams ir gurmanams skirtas leidinys, pateikiantis įvairių naminių skanėstų ir atsargų ruošimo receptūras bei gaminimo būdus (~1300 receptų).   Pagrindinės gardumynų temos: • Uogienės, džemai, marmeladai, kompotai, sirupai, sultys ir nektarai; • Naminiai saldainiai, cukruotos uogos, vaisių pastilės ir sūriai, ledai; • Naminė gira, vynas ir trauktinės; • Džiovinti ir šaldyti vaisiai, daržovės, žolelės; • Marinuotos, raugintos, sūdytos daržovės ir grybai; • Naminiai paštetai, vyniotiniai, vytinti ir sūdyti kumpeliai, žuvis; • Padažai, daržovių troškiniai, majonezai, pikantiški aliejai, užkandiniai delikatesai
„SMAGURIŲ ENCIKLOPEDIJA. Konservavimo gudrybės“ – tai namų virtuvės gerbėjams ir gurmanams skirtas leidinys, pateikiantis įvairių naminių skanėstų ir atsargų ruošimo receptūras bei gaminimo būdus (~13...
Skaityti daugiau...
Knyga parduota
Paspauskite ir gausite pranešimą, kai knyga pasirodys pardavime.

Parduok perskaitytas knygas ir nusipirk naujų!

🌍 Mainyk knygas ir daiktus – aplankyk Mainu.lt ir atrask naujas galimybes!