Skonio fiziologija

Skonio fiziologija

Autorius: J. A. Brillat-Savarin

ISBN kodas: 9789955381716
Išleidimo metai: 2008
Puslapių skaičius: 368
Kalba: Lietuvių
Viršelis: Kietas
„Skonio fiziologija“ – garsus XIX a. pradžios kūrinys, cituojamas daugelyje solidžių kulinarijos knygų. Vieni „Skonio fiziologijos“ skyriai yra gastronominiai ir kitokie autoriaus memuarai, kiti – mokslinio traktato parodija. Šmaikščiai parašytuose puslapiuose rasime ne tik kulinarijos istorijos žinių ir receptų, bet ir smagių autoriaus prisiminimų, juokingų istorijų, aforizmų. · Skonio apibrėžimas · Gastronomijos kilmė · Erotinės trumų galios · Cukraus panaudojimas · Kavos paruošimo būdai · Šokolado savybės · Gėrimų poveikis · Kas yra gurmaniškumas · Apie stalo malonumą · Apie poilsį, miegą, sapnus · Nutukimo priežastys ir gydymas  

Ši knyga ką tik išmainyta
Paspausti mygtuką "Noriu šios knygos", ir gausite pranešimą kai knyga atsiras.

Vienintelė knygų mainų platforma neimanti komisinių ar narystės mokesčių!