Skonio fiziologija
Autorius: J. A. Brillat-Savarin
ISBN kodas:
9789955381716
Išleidimo metai:
2008
Puslapių skaičius:
368
Kalba:
Lietuvių
Viršelis: Kietas
„Skonio fiziologija“ – garsus XIX a. pradžios kūrinys, cituojamas daugelyje solidžių kulinarijos knygų. Vieni „Skonio fiziologijos“ skyriai yra gastronominiai ir kitokie autoriaus memuarai, kiti – mokslinio traktato parodija. Šmaikščiai parašytuose puslapiuose rasime ne tik kulinarijos istorijos žinių ir receptų, bet ir smagių autoriaus prisiminimų, juokingų istorijų, aforizmų. · Skonio apibrėžimas · Gastronomijos kilmė · Erotinės trumų galios · Cukraus panaudojimas · Kavos paruošimo būdai · Šokolado savybės · Gėrimų poveikis · Kas yra gurmaniškumas · Apie stalo malonumą · Apie poilsį, miegą, sapnus · Nutukimo priežastys ir gydymas
Ši knyga ką tik parduota
Paspausti mygtuką "Noriu šios knygos", ir gausite
pranešimą kai knyga atsiras.