Šiuolaikinė Italijos virtuvė

Autorius: Ekspress leidyba
ISBN kodas:
9789955727866
Išleidimo metai:
2010
Puslapių skaičius:
131
Kalba:
Lietuvių
Viršelis: Kietas
Ši knyga apie vieną populiariausių, o gal ir populiariausią virtuvę pasaulyje. Italų valgius užsieniečiai dažniausiai apiberia komplimentais: subtilūs, elegantiški, bet paprasti, įvairūs, sveiki ir, žinoma, puikaus skonio. Šiuose puslapiuose kulinarinėmis idėjomis pasidalins neįtikėtinai kūrybingas italų virtuvės šefas. Skaitytojams garantuojame sėkmę - visi receptai pritaikyti mūsų virtuvei. Na, o norintiems atrasti ne tik naujų skonių, pasiūlysime vyno ir patiekalų derinimo rekomendacijų, trumpą kulinarinę kelionę po saulėtos šalies regionus.
Ši knyga ką tik parduota
Paspausti mygtuką "Noriu šios knygos", ir gausite
pranešimą kai knyga atsiras.