Prieskoniai ir pagardai

Prieskoniai ir pagardai

Autorius: Viljam V. Pochliobkin

ISBN kodas: 9789955249931
Išleidimo metai: 2008
Puslapių skaičius: 280
Kalba: Lietuvių
Viršelis: Kietas
Priekoniai lemia patiekalo skonį. Priekoniai paverčia valgį skaniu ir maloniu arba... nevalgomu. Kaip profesionaliai naudoti prieskonius, kvėpiklius, dažiklius, ekstraktus, koncentratus, kaip ruošti įvairiausius pagardus, pasakojama garsiojoje rusų kulinarinės eseistikos pradininko V.V.Pochliobkino knygoje „Prieskoniai ir pagardai“. • Prieskoninės daržovės ir žolės • Salotų su prieskoniais receptai • Rusų, prancūzų, anglų, skandinavų, austrų, gruzinų, armėnų, indų, kinų virtuvių pagardai • Kaip pasigaminti majonezą ir kečupą

Ši knyga ką tik parduota
Paspausti mygtuką "Noriu šios knygos", ir gausite pranešimą kai knyga atsiras.

Parduok perskaitytas knygas ir nusipirk naujų!