Prieskoniai – ir maistas, ir vaistas

Prieskoniai – ir maistas, ir vaistas
ISBN kodas: 9786094550638
Išleidimo metai: 2012
Puslapių skaičius: 255
Kalba: Lietuvių
Viršelis: Minkštas
Medicininėse knygose aprašomos prieskonių gydomosios savybės, kulinariniuose vadovėliuose pasakojama, kaip prieskonius panaudoti virtuvėje, tačiau mes savo knygoje „Prieskoniai – ir maistas, ir vaistas“ sujungėme šias abi temas į vieną visapusiškai naudingą ir patrauklią idėją.

Knygoje aprašytos ne tiktai prieskonių vaistinės savybės, bet ir pateikta daugiau kaip 400 medicininių ir daugiau ner 70 gardžiausių kulinarinių receptų, kurie padės Jums palaikyti gerą sveikatą ir mėgautis nepaprasto skonio valgiais, pagamintais iš paprasčiausių produktų.

Atskiruose skyreliuose lengvai surasite įdomių faktų apie kiekvieną prieskonį, sužinosite, kaip jų užsiauginti patiems, kaip pasigaminti skanių arbatų bei prieskonių mišinių. Jums tereikia turėti mūsų knygą ir praturtinti savo prieskonių lentynėlę trūkstamais prieskoniais.

Taigi – valgykite skaniai ir būkite sveiki!
Medicininėse knygose aprašomos prieskonių gydomosios savybės, kulinariniuose vadovėliuose pasakojama, kaip prieskonius panaudoti virtuvėje, tačiau mes savo knygoje „Prieskoniai – ir maistas, ir vaista...
Skaityti daugiau...
Knyga parduota
Paspauskite ir gausite pranešimą, kai knyga pasirodys pardavime.

Parduok perskaitytas knygas ir nusipirk naujų!