Mėsos ir žuvies rūkymas, sūdymas ir vytinimas

Mėsos ir žuvies rūkymas, sūdymas ir vytinimas

Autorius: Turan T. Turan

ISBN kodas: 9789955063308
Išleidimo metai: 2016
Puslapių skaičius: 224
Kalba: Lietuvių
Viršelis: Minkštas
Knygos „Mėsos ir žuvies rūkymas, sūdymas ir vytinimas“ autorius atskleidžia savo praktišką požiūrį ir parodo svarbiausius metodus, daug įvairaus sudėtingumo konservavimo procesų,skatindamas susikurti ir savo receptų. Pradžiai nereikia jokios brangios įrangos, - užteks orkaitės arba kepsninės. Pažingsninės nuotraukos ir nurodymai, skirti daugiau kaip 50 skirtingų metodų.

Ši knyga ką tik parduota
Paspausti mygtuką "Noriu šios knygos", ir gausite pranešimą kai knyga atsiras.

Parduok perskaitytas knygas ir nusipirk naujų!