Medžiotojo vaišės

Autorius: B. Kačkus
ISBN kodas:
3404000000070
Išleidimo metai:
1987
Puslapių skaičius:
254
Kalba:
Lietuvių
Viršelis: Kietas
Knygoje aprašytos medžiojamų žvėrių ir paukščių mėsos savybės, apdorojimo, saugojimo, kulinarinio paruošimo pagrindai. Pateikiama apie 700 įvairių receptų, atkeliavusių iš gilios senovės, iš įvairių kraštų, surinktų iš liaudies ir moderniosios kulinarijos, taip pat aprašomi įvairūs priedai, prieskoniai, padažai, kalbama apie medžiotojų stalo padengimą.
Knygoje aprašytos medžiojamų žvėrių ir paukščių mėsos savybės, apdorojimo, saugojimo, kulinarinio paruošimo pagrindai. Pateikiama apie 700 įvairių receptų, atkeliavusių iš gilios senovės, iš įvairių k...
Skaityti daugiau...
Knygą parduoda:
Parduok perskaitytas knygas ir nusipirk naujų!
🌍 Mainyk knygas ir daiktus – aplankyk Mainu.lt ir atrask naujas galimybes!