Maisto toksikologijos pagrindai

Autorius: Sigita Urbienė
ISBN kodas:
9789955896968
Išleidimo metai:
2010
Puslapių skaičius:
374
Kalba:
Lietuvių
Viršelis: Minkštas
Šiame vadovėlyje pateikiamas toksiškų ir galimai toksiškų cheminių junginių susidarymas aplinkoje, jų patekimo būdai į mitybos grandinę ir žmogaus organizmą. Nurodomos galimybės išvengti ar sumažinti toksinių junginių įtaką žmogaus organizmui. Vadovėlis skirtas aukštųjų mokyklų studentams studijuojantiems maisto produktų saugą, kokybę ir toksikologiją. Jis taip pat gali būti įdomus žemės ūkio, veterinarijos, maisto pramonės specialistams ir žmonėms besidomintiems aplinkos tarša, maisto užterštumu ir žmogaus sveikata.
Šiame vadovėlyje pateikiamas toksiškų ir galimai toksiškų cheminių junginių susidarymas aplinkoje, jų patekimo būdai į mitybos grandinę ir žmogaus organizmą. Nurodomos galimybės išvengti ar sumažinti...
Skaityti daugiau...
Knyga parduota
Parduok perskaitytas knygas ir nusipirk naujų!
🌍 Mainyk knygas ir daiktus – aplankyk Mainu.lt ir atrask naujas galimybes!