Maisto mikrobiologijos laboratoriniai darbai

Autorius: Antanas Šarkinas
ISBN kodas:
9789955256274
Išleidimo metai:
2014
Puslapių skaičius:
76
Kalba:
Lietuvių
Viršelis: Minkštas
Leidinyje "Maisto mikrobiologijos laboratoriniai darbai" - pateikiama medžiagos apie mitybos terpių sudėtį ir ruošimą, skiediklius, skiedinių ruošimą, mikrobiologinių tyrimų ir instrumentinius metodus. Mokomoji knyga skirta Kauno technologijos universiteto Maisto produktų technologijos katedros studentams, studijuojantiems maisto produktų mikrobiologiją.
Leidinyje "Maisto mikrobiologijos laboratoriniai darbai" - pateikiama medžiagos apie mitybos terpių sudėtį ir ruošimą, skiediklius, skiedinių ruošimą, mikrobiologinių tyrimų ir instrumentinius metodus...
Skaityti daugiau...
Knyga parduota
Parduok perskaitytas knygas ir nusipirk naujų!
🌍 Mainyk knygas ir daiktus – aplankyk Mainu.lt ir atrask naujas galimybes!