Lietuvių kulinarijos paveldas

Lietuvių kulinarijos paveldas

Autorius: Birutė Imbrasienė

ISBN kodas: 9789955232292
Išleidimo metai: 2009
Puslapių skaičius: 176
Kalba: Lietuvių
Viršelis: Minkštas
*Išteptas knygos viršelis ir puslapiai! Knyga „Lietuvių kulinarijos paveldas“ išsamiai ir patraukliai pristato tradicinę lietuvišką virtuvę, suformuotą skirtingų regionų mitybos ypatumų. Pateikiamos atskirų Lietuvos regionų tradicinių valgių gaminimo technologijos, maisto ruošimo tradicijos, saviti patiekalų gaminimo receptai. Šiandien pastebimas ypač didelis susidomėjimas autentišku tradiciniu maistu bei jo gamybos technologijomis. Ši knyga ne tik prisideda prie lietuviškos virtuvės tradicijų gaivinimo, bet ir pristato lietuvių kulinarijos paveldą kaip integralią Lietuvos kultūros dalį. Ji skirta visiems, besidomintiems lietuvių kulinarijos paveldu, mitybos kultūros raida, kaimyninių šalių kulinarine įtaka, vaišių papročiais, tradicinėmis šventinių, apeiginių ir kasdienių valgių gamybos technologijomis, receptais, regioniniais skirtumais.

Ši knyga ką tik išmainyta
Paspausti mygtuką "Noriu šios knygos", ir gausite pranešimą kai knyga atsiras.

Vienintelė knygų mainų platforma neimanti komisinių ar narystės mokesčių!