Kulinarija

Autorius: V. Juodienė
ISBN kodas:
1978
Išleidimo metai:
1978
Puslapių skaičius:
440
Kalba:
Lietuvių
Viršelis: Kietas
Vadovėlyje pateikiami įvairių maisto produktų pirminio paruošimo būdai, aprašyti įvairaus šiluminio maisto paruošimo technologiniai procesai.
Knygoje taip pat išskiriami užsienio virtuvės ypatumai, supažindinama su saugumo technikos reikalavimais, naudojantis elektriniais, dujiniais ir kitais virtuvės įrengimais.
Knygoje taip pat išskiriami užsienio virtuvės ypatumai, supažindinama su saugumo technikos reikalavimais, naudojantis elektriniais, dujiniais ir kitais virtuvės įrengimais.
Vadovėlyje pateikiami įvairių maisto produktų pirminio paruošimo būdai, aprašyti įvairaus šiluminio maisto paruošimo technologiniai procesai.
Knygoje taip pat išskiriami užsienio virtuvės ypatu...
Skaityti daugiau...
Knygoje taip pat išskiriami užsienio virtuvės ypatu...
Knygą parduoda:
Parduok perskaitytas knygas ir nusipirk naujų!
🌍 Mainyk knygas ir daiktus – aplankyk Mainu.lt ir atrask naujas galimybes!