Konditerijos enciklopedija. Kepimas, glaistymas, puošimas, smaguriavimas
Autorius: Nėra
ISBN kodas:
9789955221449
Išleidimo metai:
2007
Puslapių skaičius:
474
Kalba:
Lietuvių
Viršelis: Kietas
Išsami, gausi, spalvinga, gundanti... Konditerijos enciklopedija – tikras lobis smaguriams! Vaisių pyragai, šventiniai tortai, sausainiai, pyragėliai su grietinėle, vaisiniai keksai... Šioje knygoje pateikta daugybė receptų smaguriams ir besočiams. * Trylikoje gausiai iliustruotų skyrių – 500 receptų; * Šventiniai ir ypatingieji desertai; * Tradiciniai kepiniai, kuriais pradžiuginsite šeimą, ilgai nevargdami virtuvėje; * Priminimai ir patarimai, kad pyragai visada pavyktų; * Viliojantis asortimentas.
Skaityti daugiau...
Skaityti mažiau
Knyga ką tik parduota
Parduok perskaitytas knygas ir nusipirk naujų!