Kasdieniai ir šventiniai patiekalai

Kasdieniai ir šventiniai patiekalai

Autorius: Rasa Ivanauskaitė

ISBN kodas: 9789955310310
Išleidimo metai: 2010
Puslapių skaičius: 462
Kalba: Lietuvių
Viršelis: Kietas
Tobulinti savo virimo įgūdžius be ypatingo teorinio pasirengimo Jums padės šios knygos skyriai: „Valgių parinkimas" , „Priedų pasirinkimas ir valgių paruošimas" , „Virimo būdai“ ir „Mažos gudrybės nuo A iki Ž". Skyriuje „Tinkamai parinkite prieskonius" rasite svarbių patarimų ir išsamią lentelę, kuri padės Jums pasirinkti prieskonius iš to, ką turite. Skyrelyje „Šis tas apie gėrimus" galėsite pasiskaityti patarimų, kokia turi būti vieno ar kito vyno temperatūra, sužinosite, kuri iš vyno rušių geriausiai tinka prie tam tikrų patiekalų. O jeigu permesite akimis dar ir puslapį „Naudinga žinoti", būsite su šia knyga taip susipažinę, kad nedelsdami ir be dvejonių galėsite pradėti kurti būsimąjį patiekalą.

Ši knyga ką tik parduota
Paspausti mygtuką "Noriu šios knygos", ir gausite pranešimą kai knyga atsiras.

Parduok perskaitytas knygas ir nusipirk naujų!