Kaip sveikai ir pigiai maitintis. 1000 tradicinės ir liaudies medicinos patarimų ir receptų

Autorius: Andrius Rebždys
ISBN kodas:
9786094240720
Išleidimo metai:
2016
Puslapių skaičius:
160
Kalba:
Lietuvių
Viršelis: Minkštas
Knygoje "Kaip sveikai ir pigiai maitintis. 1000 tradicinės ir liaudies medicinos patarimų ir receptų" pateikiami naudingi patarimai apie sveiką ir nebrangu maistą, kaip nesugaištam daug laiko ir neišlaidaujant paruošti įvairius patiekalus, maistingais produktais praturtinti pusryčių, pietų ir vakarienės stalą.
Knygoje "Kaip sveikai ir pigiai maitintis. 1000 tradicinės ir liaudies medicinos patarimų ir receptų" gausu salotų, šaltų užkandžių, sriubų, žuvies ir mėsos patiekalų receptų.
Turinys
Turinys
NAUDINGI PATARIMAI, KAIP SVEIKAI MAITINTIS
Piramidės pagrindas / 5
Pieno produktai / 5
Baltyminiai produktai / 8
Apie riebalus / 9
Patartina žinoti / 10
Apie šaltuosius patiekalus / 10
Ruošiant salotas ir mišraines, reikia žinoti / 14
Apie gastronomijos produktus / 14
Apie sumuštinius / 15
Apie sriubas / 16
Bendros taisyklės verdant karštąsias sriubas / 17
Sultinio virimas / 20
Balintų sriubų asortimentas / 21
Bulvių ir daržovių patiekalų asortimentas / 22
Apie daržovių troškinimą ir kepimą / 23
Apie apkepus / 24
Apie kruopas / 25
Apie makaronus ir miltus / 28
Apie kiaušinius / 29
Apie varškę / 30
Apie žuvis / 31
Apie mėsą / 33
Apie garnyrus / 34
Šaltųjų patiekalų garnyrai / 35
Apie padažus / 35
Šaltieji padažai / 38
Saldūs padažai ir sirupai / 38
Apie saldžiuosius patiekalus / 38
Apie kompotus / 40
Apie kisielius / 40
Apie drebučius ir putėsius / 41
Apie kremus ir plaktą grietinėlę / 42
Apie gėrimus / 43
SALOTOS / 45
SRIUBOS / 63
LENGVI UŽKANDŽIAI / 75
KARŠTIEJI PATIEKALAI / 88
VISKAS IŠ ŽUVIES / 125
DESERTAI / 156
Panaudota literatūra / 172
Knygoje "Kaip sveikai ir pigiai maitintis. 1000 tradicinės ir liaudies medicinos patarimų ir receptų" gausu salotų, šaltų užkandžių, sriubų, žuvies ir mėsos patiekalų receptų.
Turinys
Turinys
NAUDINGI PATARIMAI, KAIP SVEIKAI MAITINTIS
Piramidės pagrindas / 5
Pieno produktai / 5
Baltyminiai produktai / 8
Apie riebalus / 9
Patartina žinoti / 10
Apie šaltuosius patiekalus / 10
Ruošiant salotas ir mišraines, reikia žinoti / 14
Apie gastronomijos produktus / 14
Apie sumuštinius / 15
Apie sriubas / 16
Bendros taisyklės verdant karštąsias sriubas / 17
Sultinio virimas / 20
Balintų sriubų asortimentas / 21
Bulvių ir daržovių patiekalų asortimentas / 22
Apie daržovių troškinimą ir kepimą / 23
Apie apkepus / 24
Apie kruopas / 25
Apie makaronus ir miltus / 28
Apie kiaušinius / 29
Apie varškę / 30
Apie žuvis / 31
Apie mėsą / 33
Apie garnyrus / 34
Šaltųjų patiekalų garnyrai / 35
Apie padažus / 35
Šaltieji padažai / 38
Saldūs padažai ir sirupai / 38
Apie saldžiuosius patiekalus / 38
Apie kompotus / 40
Apie kisielius / 40
Apie drebučius ir putėsius / 41
Apie kremus ir plaktą grietinėlę / 42
Apie gėrimus / 43
SALOTOS / 45
SRIUBOS / 63
LENGVI UŽKANDŽIAI / 75
KARŠTIEJI PATIEKALAI / 88
VISKAS IŠ ŽUVIES / 125
DESERTAI / 156
Panaudota literatūra / 172
Knygoje "Kaip sveikai ir pigiai maitintis. 1000 tradicinės ir liaudies medicinos patarimų ir receptų" pateikiami naudingi patarimai apie sveiką ir nebrangu maistą, kaip nesugaištam daug laiko ir neišl...
Skaityti daugiau...
Knyga parduota
Šios knygos ieško:
Parduok perskaitytas knygas ir nusipirk naujų!
🌍 Mainyk knygas ir daiktus – aplankyk Mainu.lt ir atrask naujas galimybes!