Kaip konservuoti be cukraus, acto, druskos ir net be kaitinimo?

Autorius: Ilzė Jansonė
ISBN kodas:
9789934583247
Išleidimo metai:
2020
Puslapių skaičius:
48
Kalba:
Lietuvių
Viršelis: Minkštas
Knygos "Kaip konservuoti be cukraus, be acto, be druskos ir net be kaitinimo" autorė teigia, jog kiekvienas veiksmas turi turėti tikslą, nes tikslo neturėjimas yra pražūtingas ir veikėjui ir jo darbui. Koks yra Jūsų žiemos atsargų ruošimo tikslas? Jeigu tik išrikiuoti stiklainių eiles su išsaugotais vaisiais, kas begali būti paprasčiau? Taip konservuodami užpilame viską formalinu ir džiaugiamės. Ilgai, amžinai džiaugiamės... Na ir kas, kad nevalgoma? Bet juk turime...Jūs sakysite juokinga ir kvaila... Tačiau druska, cukrus, actas ir yra tas "formalinas", tai sulėtinto veikimo bomba...Pagrindinis konservavimo tikslas, kodėl tai daroma, turėtų būti - dėl puikios sveikatos. Tam, kad iš tiesų išsaugotume vertingas vasaros ir rudens dovanas - daržoves, vaisius, uogas, žalumynus, pasinaudotume jomis ir mes, ir mūsų artimieji, kad pasinaudotume jose esančiomis geriausiomis savybėmis.Knygelė "Kaip konservuoti be cukraus, be acto, be druskos ir net be kaitinimo" adresuota tam, kuris ieško naujų žinių, kuris pasiruošęs veikti dėl savo šeimos gerovės, nori gyventi sveikai bei harmoningai.
Knygos "Kaip konservuoti be cukraus, be acto, be druskos ir net be kaitinimo" autorė teigia, jog kiekvienas veiksmas turi turėti tikslą, nes tikslo neturėjimas yra pražūtingas ir veikėjui ir jo darbui...
Skaityti daugiau...
Knyga parduota
Šios knygos ieško:
Parduok perskaitytas knygas ir nusipirk naujų!
🌍 Mainyk knygas ir daiktus – aplankyk Mainu.lt ir atrask naujas galimybes!