Juslinis gaminių vertinimas

Autorius: Loreta Bašinskienė
ISBN kodas:
9786090201619
Išleidimo metai:
2011
Puslapių skaičius:
108
Kalba:
Lietuvių
Viršelis: Minkštas
Mokomoji knyga skirta Kauno technologijos universiteto maisto technologijos ir inžinerijos bakalauro studijų studentams. Knygoje aprašomos maisto gaminių juslinės savybės (išvaizda, kvapas, skonis, tekstūra) ir jų vertinimo metodologija, juslinės analizės atlikimo sąlygos, fiziologiniai ir psichologiniai juslinio vertinimo veiksniai, nagrinėjami pagrindiniai tarptautinėje praktikoje taikomi juslinio vertinimo metodai, vertintojų atrankos ir mokymo būdai. Be to, knyga gali būti naudinga maisto mokslo ir maisto produktų technologijos magistrantams, studijuojantiems modulį „Naujų maisto produktų kūrimas“, taip pat maisto pramonės specialistams, dirbantiems maisto produktų kokybės kontrolės ir naujų gaminių kūrimo srityse.
Mokomoji knyga skirta Kauno technologijos universiteto maisto technologijos ir inžinerijos bakalauro studijų studentams. Knygoje aprašomos maisto gaminių juslinės savybės (išvaizda, kvapas, skonis, te...
Skaityti daugiau...
Knyga parduota
Parduok perskaitytas knygas ir nusipirk naujų!
🌍 Mainyk knygas ir daiktus – aplankyk Mainu.lt ir atrask naujas galimybes!