Ideali sveikata. Maistas, kuris gydo

Autorius: Maja Gogulan
ISBN kodas:
9786094035838
Išleidimo metai:
2013
Puslapių skaičius:
144
Kalba:
Lietuvių
Viršelis: Minkštas
Teisingos mitybos principai, organizamo valymas ir įvairių negalavimų gydymas - visiškai be vaistų! Žmogaus organizme nuolatos dirba gydomosios gamtos jėgos. Tuo pat metu (dažnai ne be mūsų pagalbos) iš išorės ir iš vidaus jį veikia daugybė ardančių faktorių. Viskas, kas vyksta mūsų viduje, yra organizmo mėginimas savarankiškai atkurti būtinąją pusiausvyrą tarp griovimo ir kūrimo. Alergija, odos išbėrimai, dermatitai – tai, nors gali pasirodyti paradoksalu, irgi gydančiųjų jėgų veiklos apraiška. Kai organizmas užterštas šlakais, apnuodytas maistiniais nuodais bei vaistais, pradeda veikti jo apsauginė sistema – imunitetas. Jei apsauga darbuojasi stipriau negu reikia, pasireiškia įvairios alergijos. Nuo daugelio dvidešimtojo amžiaus ligų gali išgelbėti tik gyvybės dėsnių paisymas, žinojimas, kas organizmui priimtina, o kas kenkia. Jūsų rankose – sveikos gyvensenos specialistės Majos Gogulan visavertės mitybos žinynas bei sveikatingumo sistemos kursas. Laikydamiesi jos siūlomų mitybos bei organizmo valymo rekomendacijų galėsite sureguliuoti visus subtiliausius organizmo veiklos procesus, sustiprinti imunitetą, o galiausiai – atsikratyti jus kamuojančių ligų. Šioje knygoje sužinosite: • Kaip maistas susijęs su ligomis; • Kaip išsivalyti organizmą; • Kurie produktai gydo, o kurie kenkia; • Kaip pasigaminti vaistinių lapų bei žolelių užpilų; • Kaip pradėti taisyklingai maitintis; • Kokią žalą organizmui daro toksinai; • Kaip valgydami duoną, grūdinius produktus, pieną ir mėsą galite apnuodyti organizmą; • Kokį pavojų kelia virtas maistas; • Kaip šalinti toksinus ir neleisti jiems kauptis. Per labai trumpą laiką – vos vieną šimtmetį – visiškai pasikeitė žmonių mitybos principai bei prioritetai: a) sveikų produktų vietą užėmė maltas, smulkintas, konservuotas maistas; b) daugiau vartojama gyvulinių produktų: kiaušinių, mėsos, pieno; c) dėl hormonų, antibiotikų bei kitokių dirbtinių priedų naudojimo suprastėjo gyvulinio maisto kokybė; d) vartojama daugiau rafinuoto cukraus bei sintetinio cukraus – sacharino. Cukrus – viena iš didžiausių atramos-judėjimo aparato būklės bei apskritai visos sveikatos problemų; e) daugiau vartojama konservuotos produkcijos; f) vaisiai auginami pasitelkus chemiją, purškiami; į maistą dedama įvairių sintetinių dažų, ypač gaminant sūrius, aliejus, sultis. O juk gyvybinės energijos gali suteikti tik toks maistas, kuriame gausu šviesos, oro, vandens energijos, vitaminų, fermentų, mineralinių medžiagų, riebiųjų bei amino rūgščių. Žemėje egzistuoja vienui viena maisto rūšis, kuri pasižymi visais išvardytais požymiais, – tai augalai (vaisiai, daržovės, riešutai, žalumynai, uogos, javai, lapai). Šį maistą mums paskyrė gamta. Skaitykite knygos ištrauką Apie autorę Maja Fiodorovna Gogulan – profesionali žurnalistė. Sykį, atsidūrusi ties gyvenimo ir mirties riba, ji pasirinko kovą. Kovą su liga. Nors savo sveikatos mūšį jau seniai laimėjo, moteris kovoja toliau. Dabar – dėl kitų žmonių.Maja įsitikinusi, kad jos patirtis gali tapti neįkainojama tiems, kurie nenori pasiduoti ligai. Per ilgus grumtynių su svetimais negalavimais metus Maja Gogulan sukaupė milžinišką kovos su ligomis strategijos bei taktikos patirtį ir šioje knygoje nurodo kelią, vedantį į pergalę sveikatos link. Šiame kelyje jūsų sąjungininkais taps tikėjimas ir valia, išmoksite laikytis visatos įstatymų, sužinosite, kaip pažadinti organizmo resursus ir paleisti sveikatos išsaugojimo mechanizmą, kad šis veiktų ilgus metus.
Ši knyga ką tik parduota
Paspausti mygtuką "Noriu šios knygos", ir gausite
pranešimą kai knyga atsiras.