Fermentavimas. Receptų knyga

Autorius: Bellersen Cosima Quirini
ISBN kodas:
9789955063315
Išleidimo metai:
2016
Puslapių skaičius:
128
Kalba:
Lietuvių
Viršelis: Minkštas
Gaminimo darbus palengvina ir patys mažiausi pagalbininkai... Naujas žvilgsnis į fermentaciją: pačių rauginti kopūstai, sojų pasta, kečupas, sūris ir kumpis, namuose daromas alus ir kepama duona. O viską gerokai palengvina patys mažiausi pagalbininkai - mielės ir bakterijos. Maisto fermentavimas yra pats seniausias kulinarinis metodas, naudojamas daugybei produktų ir gaminti, ir išlaikyti. Rauginti maisto produktai sveiki, gerai pasisavinami, skatina virškinimą, stiprina imunitetą, o svarbiausia - neabejotinai gardūs! - Konservavimas druska ir pieno rūgšties bakterijomis. - Įvairiausi gardėsiai iš pieno, sūrio, dešros ir sojų. - Rafinuoto skonio kepiniai. - Skanus actas ir vynas - savomis rankomis. Nauda įsitikinsite patys iš daugiau nei 250 įkvepiančių receptų ir jų variantų! Iš vokiečių kalbos vertė Snieguolė Vingienė TURINYSTURINYS Daržovių asorti / 11 Konservuoti agurkėliai / 14 Rauginti kopūstai / 16 Vaisių actas / 27 Sojų pasta / 33 Sojų varškė / 35 Rūgpienis / 42 Šviežias sūris / 58 Kumpis / 81 Duona su raugu / 100 Obuolių vynas / 109 Alus / 111
Gaminimo darbus palengvina ir patys mažiausi pagalbininkai... Naujas žvilgsnis į fermentaciją: pačių rauginti kopūstai, sojų pasta, kečupas, sūris ir kumpis, namuose daromas alus ir kepama duona. O vi...
Skaityti daugiau...
Knyga parduota
Šios knygos ieško:
Parduok perskaitytas knygas ir nusipirk naujų!
🌍 Mainyk knygas ir daiktus – aplankyk Mainu.lt ir atrask naujas galimybes!