Didžioji kulinarijos enciklopedija

Autorius: Autorių kolektyvas (enciklopedija)
ISBN kodas:
1999
Išleidimo metai:
1999
Puslapių skaičius:
496
Kalba:
Lietuvių
Viršelis: Kietas
Išsamus vadovas, padėsiantis išsirinkti sveiką maistą, įvairių šalių nacionalinės virtuvės, Užrašyta daugiau kaip 800 receptų, 26 skyriai, virš 1500 nuotraukų, patarimai. Patiekalai išbandyti, receptai aiškūs, suprantami.
Išsamus vadovas, padėsiantis išsirinkti sveiką maistą, įvairių šalių nacionalinės virtuvės, Užrašyta daugiau kaip 800 receptų, 26 skyriai, virš 1500 nuotraukų, patarimai. Patiekalai išbandyti, recepta...
Skaityti daugiau...
Knyga parduota
Parduok perskaitytas knygas ir nusipirk naujų!
🌍 Mainyk knygas ir daiktus – aplankyk Mainu.lt ir atrask naujas galimybes!