Cukraus ir krakmolo produktų mokslo ir technologijų pagrindai

Cukraus ir krakmolo produktų mokslo ir technologijų pagrindai
ISBN kodas: 9786090209202
Išleidimo metai: 2013
Puslapių skaičius: 236
Kalba: Lietuvių
Viršelis: Minkštas
Leidinyje "Cukraus ir krakmolo produktų mokslo ir technologijų pagrindai" aptarti bendrieji maisto pramonės technologinių procesų dėsniai ir jų taikymas cukraus ir krakmolo pramonėje. Pateikti gamybos teoriniai pagrindai, išnagrinėta cukringųjų ir krakmolingųjų žaliavų cheminė sudėtis ir tikslinių komponentų (sacharozės ir krakmolo) sandara, savybės, aprašyti šių junginių išgavimo iš žaliavų fizikiniai cheminiai procesai, gamybinių cukraus tirpalų gryninimo, krakmolo modifikavimo, hidrolizavimo cheminės reakcijos. Aptarta cukraus fabrikų gamybinė struktūra, technologijos procesai, aparatai ir įrenginiai, jų darbo ir eksploatavimo ypatumai. Supažindinama su šiuolaikinėmis krakmolo perdirbimo į cukringuosius produktus technologijomis, šių produktų įvairove. Įvardyti šalutiniai cukraus gamybos ir krakmolo perdirbimo produktai, jų pritaikymo maisto ir kitose pramonės šakose galimybės.
Leidinyje "Cukraus ir krakmolo produktų mokslo ir technologijų pagrindai" aptarti bendrieji maisto pramonės technologinių procesų dėsniai ir jų taikymas cukraus ir krakmolo pramonėje. Pateikti gamybos...
Skaityti daugiau...
Knyga parduota
Paspauskite ir gausite pranešimą, kai knyga pasirodys pardavime.

Parduok perskaitytas knygas ir nusipirk naujų!

🌍 Mainyk knygas ir daiktus – aplankyk Mainu.lt ir atrask naujas galimybes!